Hirdetés

Dühös játékosok egész hada rohamozta meg az Astral Chaint negatív értékelésekkel

|

Valószínűleg nem magával a játékkal van problémájuk ezeknek az embereknek, hanem inkább az exkluzivitással.

Hirdetés

Megjelent a PlatinumGames legfrissebb kalandja, az Astral Chain, ami a rajongók körében és a pénztáraknál is remek nyitást produkált. Ám a játék csak egyetlen platformon elérhető, és ezt a jelek szerint sokan nem tudják megemészteni.

Hirdetés

A játékosok többsége egyetért abban, hogy kifejezetten szép munkát végeztek a fejlesztők az Astral Chainnel, nem hiába kapott a játék remek értékeléseket mind a kritikusoktól, mind pedig a közönségtől. Viszont nemrég az történt, hogy elárasztották a játékot a negatív értékelések a Metacriticen, és sokan egy hatalmas 0-t adtak a kalandnak. Valószínűleg akadnak olyanok, akiknek tényleg nem tetszett, amit láttak, ám a többség jó eséllyel csak azért adott ennyire alacsony pontszámot, mert kizárólag Nintendo Switchre jelent meg a játék.

Korábban a Fire Emblem: Three Housest és a Pokémon: Let's Go-játékokat is hasonló módon próbálták meg lehúzni a csalódott játékosok. A review bombing, vagyis egy játék negatív vagy épp pozitív értékelésekkel való elárasztása egyébként nem új jelenség, hiszen a Steamen gyakran alkalmazták ezt a módszert egyesek. A Valve-nek be is kellett vezetnie egy új rendszert, hogy felvegye a harcot ellenük.

Gyakoriak a panaszok a szakmabeli kritikusok értékeléseire, ám az ilyen esetek remekül mutatják, miért kell óvatosan kezelni a rajongói véleményeket is a Metacriticen és a többi hasonló oldalon. Nagyon könnyedén előfordulhat, hogy valaki pusztán személyes frusztráltság miatt süt rá egy nagy nullát egy amúgy korrekt alkotásra, szóval mindig érdemes több forrásból tájékozódni, mielőtt vásárolnátok valamit.

Nektek hogy tetszik az Astral Chain?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)