Hirdetés

Asus ROG ARES II - megjelent a limitált kiadású erőgép

|

Az Asus ROG név garancia a teljesítményre, bizonyítéknak pedig itt az új, brutális teljesítményű grafikuskártyájuk.

Hirdetés

Megjelent az Asus ROG termékcsalád legújabb titánja, az ARES II, ami a jelenlegi felhozatal legnagyobb teljesítményű grafikuskártyája. A gyűjtőknek szánt, korlátozott példányszámban megjelenő hardver két HD 7970-es GPU-t foglal magába, amit megtámogat még a 6GB GDDR5-s memória. Az új VGA természetesen az Asus exkluzív DIGI+ VRM és Super Alloy Power technológiákkal is felvértezett, hogy stabilabb legyen és tovább éljen, mint konkurensei. Ezek mellé felkerült egy egyedi, hibrid hűtőrendszer is, ami garantálja az eszköz biztonságos túlhajtását.

A folyadék- és léghűtés párost használó rendszer érezhető különbséget mutat, a többi megoldáshoz képest, ráadásul 120 milliméteres ventilátorblokkal van felszerelve, aminek hála kényelmesen befér a házba, és nem foglal el két kártyahelynél többet. A hibrid megoldás biztosítja a kártya stabilitását és akár 31 fokkal alacsonyabb hőmérsékletet biztosít terhelés alatt, mint a GTX 690 referencia kártya, miközben 13 százalékkal nagyobb teljesítményt nyújt.

Amire szükség is lesz a mai játékfelhozatal mellett. Az ARES II gond nélkül biztosítja a legújabb címek röccenés mentes futtatását is, akár a legmagasabb beállítások mellett. Az ARES II a 28 nanométeres gyártástechnológiával készült kártyák között kiemelkedő teljesítményt nyújt. Hála a 6GB GDDR5 videomemóriának, akár FullHD felbontás fölé is tolhatjuk a csúszkát egészen, akár 2560 x 1600-ig is, kompromisszumok nélkül. Aki viszont nem elégszik meg még ezzel sem, az könnyen javíthat a kártya – egyébként sem csekély – teljesítményén. A ROG Edition Tweak UI mindig kéznél lesz, ha állítgatnánk a mag- és memória sebességén, ventillátorok sebességén és a feszültségen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)