Hirdetés

At the Gates - új stratégiai játékkal jelentkezik Jon Shafer

|

A Civilization V alkotója felfedte legújabb projektjét, ami elég ígéretesen fest.

Hirdetés

Egyre inkább szűkén vagyunk a klasszikus értelemben vett RTS-eknek, az At the Gates viszont igyekszik javítani az arányon.

Hirdetés

Jon Shafer, a Civilization V vezető tervezője közel 7 évnyi fejlesztés után lerántotta a leplet legújabb játékáról, az At the Gates-ről, ami az elmúlt időszakban több mint 100 ezer dollárt tudott összekaparni a Kickstarter segítségével. A játékban egy barbár királyságot vezethetünk aranykorba a Római Birodalom bukását kihasználva. Az élénk színekkel dolgozó stratégiai játékban változó évszakok és időjárás variálja majd az eseményeket, amire maga a játéktér is reagál.

Shafer a következőket mondta a szerelemprojektről:

Mindig is arra törekedtem, hogy innovatív játékokat tegyek le az asztalra, és az At the Gates-szel sem lesz ez másképp. A műfaj az elmúlt időszakban kicsit ellaposodott, viszont még mindig óriási lehetőségeket rejt magában. Pontosan ezt szeretném kihasználni azzal, hogy roguelike elemeket csempészek a klasszikus 4X stratégiai formulába.

A mindig változó játékmenettel kecsegtető RTS 2019 januárjának végén válik elérhetővé (egyelőre csak) a Steamen, 25 eurós árcédulával. Tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)