Hirdetés

Átalakul a Call of Duty: Warzone kisebbik pályája

|

Nem osztott meg túl sok részletet a Raven Software, de alapos változáson eshet át a Rebirth Island.

Hirdetés

Sokat változott a 2020-as megjelenése óta a Call of Duty: Warzone, ami a sorozat új részeihez igazodva viszonylag gyakran bővült újdonságokkal, és a friss tartalmak mellett bizony sok olyan javítás és változás is érkezett, amelyek a közösség érdekeit szolgálták.

Az már hivatalos, hogy mobilos változatot fog kapni a battle royale-ra kihegyezett Call of Duty, de közben arról is érkezett hír, hogy valamikor a jövőben tényleges folytatást kaphat a játék. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a fejlesztők minden mást elhajítva már a második részen dolgoznának gőzerővel, hiszen hamarosan a jelenlegi Warzone egyik csatatere is megújul.

Hirdetés

A Raven Software a saját Twitter-csatornáján közölte a játékosokkal, hogy valamikor a héten ráncfelvarráson esik át a Rebirth Island pálya, de azt sajnos nem osztotta meg velünk, hogy ez egészen pontosan mit is takar.

A 2020 végén bekerült harctér kisebb, mint a tavaly élesedett Caldera, de a twitteres posztba beszúrt kép alapján úgy tűnik, hogy azért így is bőven volt rajta hely a változtatásoknak. Ha a térkép a valóságot tükrözi, akkor több terület neve is meg fog változni, de teljesen friss elemekre is számíthatunk. Remélhetőleg már nem is kell sokat várni a hivatalos megjelenésre.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)