Hirdetés

Átalakul a PlayStation trófearendszere

|

Kibővül a trófeák után járó szintek tartománya, ráadásul a PlayStion 5-ön teljesen új ikonokat is kapnak a bronz, ezüst, arany és platina szintű játékosok.

Hirdetés

Valószínűleg kevés nagyobb büszkeség van egy gamer életében, mint amikor "kiplatináz" egy játékot, azaz az összes létező trófeát összegyűjti benne. Ezeket a trófeákat a fejlesztők különböző kihívások teljesítéséért adják, melyek általában a nevetségesen könnyűtől, az idegtépően nehézig terjednek.

A Sony Interactive Entertainment termékmenedzsmentért felelős igazgatója, Toshimasa Aoki bejelentette, hogy kicsit alakítanak a PlayStation trófearendszerén, hogy a következő generációra ráfordulva, az sokkal jobban jutalmazza a lelkes játékosokat.

Hirdetés

A legszembetűnőbb változás az, hogy a trófea szinttartomány felső határát 100-ról 999-re növelték. A trófeák követelményei nem változtak, tehát nem kell attól félnünk, hogy egy rég hajszolt achievementet másként tudunk majd feloldani. Az elért haladásunkat az új rendszer átalakítja, tehát, ha 12-es szintűek vagyunk, akkor valahova 200-as szint környékére kerülünk.

A különböző szintű trófeák új ikonokat kapnak a PlayStation 5-ön, melyek látványosan jelzik majd, hogy egy adott játékos milyen közel áll a következő szinthez. Az átalakított rendszerben a szinthatárok így alakulnak:

  • Bronz szint: 1-299
  • Ezüst szint: 300-599
  • Arany szint: 600-998
  • Platina szint: 999

Az előző generációkban megszerzett trófeák átvándorolnak az új rendszerekre, és továbbra is megjelennek mindenhol ahol addig, beleértve a PS Appot és a My PlayStationt is. Az újdonság már a mai napon megjelenik, tehát ne lepődjetek meg, ha a már a kibővített szinteket látjátok majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)