Hirdetés

Átalakult a Battlefield 2042, kevesebb tartalomhoz férnek hozzá a játékosok

|

Jelentősen csökkentették a Battlefield 2042 Portal módjában egyszerre elérhető játékmódok számát.

Hirdetés

A DICE-nak több, a Battlefield 2042 fejlesztése közben meghozott döntésén kellett változtatnia, példának okáért a pályákat is átdolgozták, hogy élvezetesebb legyen a széria legutóbbi - egyelőre nem túl sikeres - része. Azóta pedig hozzá kellett nyúlniuk a friss epizód egyik legfontosabb újításához, a Battlefield Portalhoz is, ennek következményeként pedig egyszerre kevesebb mód lett játszható.

Erről nemrég egy twitteres üzenetláncot osztottak meg, ebből kiderült, hogy március 24-étől átalakult a Portal mód kínálata, ezen belül a korábbi öt helyett csak három különböző élmény elérhető egyszerre.

Hirdetés

De hogy ne unjuk meg őket, már nem hetente egyszer, hanem kétszer (hétfőn és csütörtökön) változik a felhozatal. Ezek mellett péntekenként beszáll még a buliba egy-egy, mindössze 24 óráig elérhető mód is, ami a "péntek esti Battlefield" címszó alatt szeretné összeterelni a Battlefield 2042 közösségét a hétvége közös elindítására.

A változások hátterében feltehetően a shooter játékosszámának csökkenése áll, az új rotációs modell segítségével valószínűleg gyorsabban megtelnek majd a meccsek, miközben nem válik unalmassá sem a kevesebb elérhető mód. Az új játékok megjelenésével elkerülhetetlen volt, hogy a rajtkor összegyűlt játékostábor egy része elpártoljon a Battlefield 2042-től, de valószínűleg a megjelenéskor meglévő hibák, és a nem túl gyors javításuk azt okozta, hogy a gamerek hamarabb néztek más játék után.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Pletykák szerint a fejlesztők egy következő játékkal próbálják majd helyreállítani a BF becsületét a közeljövőben játszódó rész javítgatása mellett, persze kérdéses, hogy mennyien adnak majd újabb esélyt a szériának a 2042 fiaskója után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)