Hirdetés

Az Atari lomtalanítás újabb fejleményei

|

Újabb fejezet nyílt az Atari csődeljárásának sztorijába. Az aukcióban semmi sem végleges egyelőre, de érdekes fordulatot vett a történet.

Hirdetés

Az Atari csődről már beszámoltunk nektek, de a cég amerikai szárnyának kálváriája még messze nem záródott le.

A THQ-s esethez hasonlóan az Atari is igyekszik megszabadulni a saját IP-itől, hogy egy szép új életet kezdhessen, lerázva magáról a hitelezőket és befektetőket. Az aukción egyelőre még semmi sincs kőbe vésve, viszont a most kiadott dokumentumok alapján képet kaphatunk arról, hogy kik lehetnek a befutók egyes címeknél és sorozatoknál. 

A Stardocknak jó esélye van megcsípni a Master of Oriont és az Uber Entertainment is második helyen áll sorba a Total Annihilationért. A Tommo jól áll a Battlezone-ért folytatott harcban, az On The Go Technology LLC pedig szép egyenes háttal várja, hogy az ölébe hulljon a Star Control.

A legérdekesebb a hírek közül, viszont nem ez. A Wargaming nem sokkal korábban megvásárolta a Gas Powered Games-t (Dungeon Siege, Demigod), aminek a vezetője az a Chris Taylor, aki akkor alapította a stúdiót, amikor a Cavedog Entertainment összeomlott. És őket miről ismerjük? Bizony, övék volt a Total Annihilation.

Szóval, kedves stratégia rajongók, elég tisztának látszik az út ahhoz, hogy egy újabb Taylor-féle Total Annihilation folytatás készülhessen. Az Atari csődeljárás persze még elhúzódhat egy kicsit, nem tolonganak a cégek az IP-kért, de ezzel a jó hírrel már csak kihúzzuk valahogy a végéig.

Most pedig mondjátok el nekünk, hogy mennyire jó az öröm az ürömben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)