Hirdetés

Megvan, mikor jön és mennyi lesz a retro Atari konzol

|

Az Ataribox megjelenése még messze van, de az Atari pár dolgot leszögezett.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy a konzol életciklusának egy nagyon labilis szakaszában vagyunk. Egyelőre csak tervek vannak, így még bármi változhat, már csak azért is, mert a közösségi finanszírozástól is függ majd a dolog. Ezeket félretéve az Atari nyilvánosságra hozta a terveiket a megjelenés és árazás kapcsán.

Hirdetés

Ha az Indiegogo kampány beindul az ősszel, és minden rendben megy, akkor a gép valamikor 2018. tavaszán kerülhet a boltok polcaira nagyjából 250 és 300 dollár (65 000 - 78 000 Ft) közötti címkével. A tényleges ár attól függ majd, hogy milyen kiszerelést kérünk.

Az Ataribox nem csak egy retro konzol. Számtalan klasszikus Atari cím lesz hozzácsomagolva, de új játékokat is kap majd, illetve multimédiás és webböngészési célokra is használható lesz.

Nem olcsó, de ha olyan a játékkínálat, akár még sikeres is lehet. Ti mit szóltok a géphez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)