Hirdetés

Atlas - jelentős frissítést kapott a játék

|

Nem sokkal megjelenését követően rögtön egy olyan csomag érkezett hozzá, ami 40%-kal növeli a szigetek számát.

Hirdetés

Nagyon döcögősen indult el a kalózos Atlas, és a Grapeshotnak még mostanra sem sikerült érdemben javítani rajta. A steames értékelések sem boldogságról és elégedettségről árulkodnak.

Hirdetés

Mindenesetre megjelent az 1.5-ös frissítés (mókás verziószám ez egy még mindig csak korai hozzáférésű játéknál), mely 3 hónap felhasználói visszajelzéseit összegezve készült el. A fejlesztők kibővítették a játékteret, szigetek mellett mélytengeri területekkel is, valamint bekerültek hatalmas, megszelidíthető rákok. Elérhetővé vált továbbá a Colonies PvP mód, mely kooperációra ösztönzi a játékosokat és jobban feküdhet az egyedül vagy kisebb csapatokban játszóknak, az eddigi PvP módot átnevezték Empiresre, és aki nem akar másokkal csatázni, a PvE módban lelhet örömöt. Ezek mellett a játékosok kreatívabban építkezhetnek, ellenfeleik levágott fejét kitűzhetik, használhatnak katapultokat rohamozáskor, flottába tömörülhetnek a sarki fény alatt. A változásokról és újdonságokról itt olvashattok részletesen.

A játék most ideiglenesen féláron vásárolható meg, de csak saját felelősségre fizessetek be rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)