Hirdetés

Atlas - mozgásban az Ark: Survival Evolved fejlesztőinek újdonsága

|

Megérkezett a Studio Wildcard új játéka korai hozzáféréssel és egy közel négy perces gameplay videóval nézhetünk bele, hogy megtudjuk, mit is remélhetünk tőle.

Hirdetés

Már akkor ígéretesnek tűnt az Atlas, mikor az Ark: Survival Evolved fejlesztőcsapata leleplezte azt a The Game Awards 2018-on, az pedig szintén megdobta az érdeklődést iránta, hogy nem sokkal a bejelentés után, december 21-én (vagyis ma) már játszhatóvá is válik - legalábbis korai hozzáféréssel. 

Hirdetés

A készítők végre bővebben is megmutatták a nyílt világú kalózos MMO-juk játékmenetét, amely az ígéretek szerint több mint 40 ezer játékosnak adhat majd otthont, amint felfedezik a világot, kooperálnak és harcba szállnak egymással - belső és külső nézetből egyaránt. A stúdió közel négy percen keresztül mutatja a lehetőségeket, nézzétek meg, hogy mi minden vár rátok, ha csatlakoztok: 

Az Atlas tehát december 21-től érhető el a Steamen és az Ark: Survival Evolvedhez hasonlóan folyamatosan frissülni fog. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)