Hirdetés

Atlas - elnézést kért a fejlesztőcsapat a döcögős indulásért

|

Nem elég, hogy a megjelenést többször is az utolsó pillanatban halasztották el, a játék maga sem működik túl jól.

Hirdetés

Van a korai hozzáférésnek egy olyan velejárója, hogy az így közzétett játékok erősen félkészek. Ez néhol a tartalom mennyiségében, néhol a minőségen látszik.

Hirdetés

Az Ark: Survival Evolvedot is jegyző Studio Wildcard újdonságával sok baj volt. Az eredetileg tervezett megjelenést elhalasztották, majd végül hiába várták játékosok és streamerek az indulást az új időpontban, semmi nem történt. Végül karácsony előtt pár nappal csak sikerült beröffenteni, de a szerverek nem bírták a terhelést, aki meg mégis be tudott lépni, az rengeteg buggal találkozhatott.

A fejlesztőcsapat ezért egy hosszú posztban esedezett. Elmondták, hogy a vártnál nagyobb érdeklődés miatt omlott össze a rendszer, de a megjelenés óta elsősorban ennek megoldásán dolgoztak. Napi szinten számíthatunk frissítésekre, melyek hol a játékmeneten, hol a technológiai oldalon alakítanak.

Közben kezdetét vette a január 2-áig tartó újévi esemény is. Ha minden részletre kíváncsiak vagytok, ide látogassatok el.

Próbáltátok már? Hogy fut?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)