Hirdetés

Szinte senkit nem érdekel már, ezért leállnak az Atlas Reactor szerverei

|

A Trion Worlds taktikázós akciójátékát már nem éri meg üzemeltetni. Kérdés, hogy megérte-e valaha.

Hirdetés

Négy évvel ezelőtt jelentették be és 2016-ban indították el a játékot, ami a SteamCharts mérései szerint 2017 januárjában, ingyenessé válásakor volt a csúcson: akkor előfordult, hogy 3591-en játszottak vele egyszerre.

Hirdetés

Azóta ennek a közelébe sem került a pillanatnyi játékosszám, idén már nem volt olyan hónap, amikor 200-nál többen terhelték a szervereket. Az üzemeltető Trion Worlds bejelentette, hogy jelenlegi tervek szerint még június 28-áig életben tartja a játékot, de lehet, hogy hamarabb véget vet a mókának, mert már most sem éri meg, nem fenntartható. Vásárolni már semmit nem lehet, a korábban valódi pénzzel megszerezhető cuccokat más módon lehet megkaparintani, illetve több XP, Flux és ISO jár a hátralévő hónapokban. Aki 2018. január 1. és 2019. április 16. között belépett, kap valamilyen ajándékot. Hogy mit, azt nem árulták el, de e-mailben minden érintettet értesítenek.

A csapat később szívesen visszatérne még az Atlas világához. Érdekes, hogy a Trion Worlds egy másik, még futó játéka, a Defiance szintén hasonlóan rosszul megy (legalábbis PC-n); lehet, hogy nemsokára annak is annyi lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)