Hirdetés

Az Atlus tudni szeretné, hogy megvennéd-e PC-re a Persona játékokat

|

A Shin Megami Tensei, a Catherine, a Persona és rengeteg JRPG fejlesztője egy hatalmas kérdőívben érdeklődik az igényeitekről. Lehet hangot hallatni!

Hirdetés

Az Atlus a közelmúltban kezdte kóstolgatni a PC-s piacot a Catherine Classic kiadásával, most pedig kíváncsi rá, hogy lenne-e még igényünk hasonló portokra. A stúdió egy méretes kérdőívben érdeklődik arról, hogy mit várnátok a nagyobb sorozataiktól.

Hirdetés

A kitöltése nem tart tovább 5 percnél, és nagyon fontos lépés lehet afelé, hogy az Atlus kicsit közelebb merészkedjen a Nintendo Switchhez és a PC-hez. A Persona sorozat kapcsán egyre több pletyka kering az interneten miszerint már közeleg a Persona 5 bővített kiadása, és azt Nintendo Switchre és esetleg PC-re is kiadná a stúdió. Konkrét híreket márciusban fogunk megtudni, a titokzatos P5R bejelentéskor.

Ti szeretnétek Persona játékokat PC-re és Switchre? Ne csak itt válaszoljatok, legyetek aktív részesei az üzleti döntéshozatalnak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)