Hirdetés

A Persona fejlesztői új címeket rejtegetnek

|

A Persona 3 és a Persona 4 rendezője, Katsura Hashino elmondása szerint az Atlus több, még be nem jelentett játékon dolgozik. Az egyik ezek közül talán a Persona 5?

Hirdetés

„Minden be nem jelentett játékunk szorgos munkával készül” – üzeni Hashino a Persona 4 2008 megjelenése óta türelmetlenül váró rajongóknak. „Leginkább azzal foglalkozunk, hogy ezek a lehető legjobbak legyenek. Napokat töltöttünk aggódva és problémázva, de a munka ment tovább fáradhatatlanul, hogy a gondok ne terelhessék el figyelmünket a lényegről.”

Hashino a fentieket az Atlus weboldalán közölte, aki így a céggel szembeni aggodalmakat igyekszik eloszlatni. Már többször volt szó arról, hogy az Atlus anyacége, az Index Corporation komoly pénzügyi gondokkal küszködik. „Sajnálom, hogy sokak aggódtak a jelenlegi körülmények miatt” – az Atlus képviselői gyanúsan hallgattak az elmúlt időszakban, és a pénzügyek most sem kerültek szóba. Hashino inkább a csapat fennállásának 25. évfordulójára koncentrál, ami jövőre lesz esedékes, így akkor számíthatunk majd rengeteg új bejelentésre a sorozataikkal kapcsolatban. Reméljük ez nem az lesz, hogy ki mennyiért vette meg őket.

Mindenesetre némi bizakodásra adhat okot, hogy már beregisztrálták a Persona 5 domain címét, így erős a gyanúnk, hogy a még be nem jelentetett programok között ez is ott figyel. Mivel köztudott, hogy a játék már 2010-ben előkészületi fázisban volt, itt lenne már az ideje villantani valamit.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)