Hirdetés

Kiderült, hogy más platformokra is jöhet-e a Persona 5 és a Yakuza 0

|

Általában, ha felmerül egy spekuláció, akkor az érintettek nem kommentálják az esetet, de az Atlus amerikai PR menedzsere nem így tett, ő azonnal reagált a pletykákra.

Hirdetés

Egyre több ázsiai piacra szánt videojáték jelenik meg nyugaton és a hazai rajongók legnagyobb örömére ezek közé tartozik a Yakuza 0 és a Persona 5 is. Ha ennyire várt címekről van szó, elkerülhetetlen, hogy meginduljanak a találgatások és ez történt most is. 

Ezúttal a Persona 5 és a Yakuza 0 PlayStation 4-es dobozképe miatt játszadoztak el néhányan azzal a gondolattal, hogy mivel nincs rajtuk az "Only On PlayStation" jelzés, ezért más platformokra - például PC-re és Nintendo Switchre - is megjelenhetnek. Az Atlus USA PR menedzsere, John Hardin úgy döntött, hogy személyesen vet véget a találgatásoknak és Twitteren cáfolta, hogy PlayStation konzolokon kívül bármi más szóba kerülne: 

A Yakuza sorozat előzményeibe 2017. január 24-én ugorhatunk fejest PS4-en, míg a Persona 5 pár csúszás után 2017. április 4-én érkezhet meg PS3-ra és PS4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)