Hirdetés

Atom alapú mobil PC a Sharptól

|

Az Intel beindította legújabb kampányát, ami a kis teljesítményű 45nm-es processzorok fejlesztéséből áll.

Hirdetés

Az első példány ezen processzorok közül ebben a Sharp UMPC-ben kerül piacra, amit egyenlőre csak Japánban fognak forgalmazni. A gép kizárólag egy méretben lesz kapható, mely 3.3 x 7.4 x 1.0 hüvelykes paraméterekkel rendelkezik, és mindössze 470 grammot nyom. Az 5 hüvelykes érintőképernyő 1024x600-as felbontást tud, amit LED-ek világítanak meg. Viszont a jó grafikus kijelző mellé gyenge hangtechnika társul, ugyanis csak mono-ban hallgathatjuk kedvenc számainkat rajta.

 

sharp-atom-umpc.jpg

 

A processzor egy 1,3 Ghz Intel Atom CPU, amit Z520-nak neveztek el, 533 MHz FSB-t és 512KB L2 cache-t biztosít. Hibái ellenére nem várható, hogy túl pénztárcabarát lesz, megfogják kérni az árát. Nem hiába, ez mégiscsak az első ezek közül a furcsa szerkezetek közül. Az új Sharp gépről oldalunkon (ComputerMode) bővebben olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)