Hirdetés

Atomic Heart - ettől a játéktól tuti kiráz a hideg

|

A robotos lövölde egyáltalán nem horrorjáték, de van benne valami furcsa, amitől feláll az ember hátán a szőr.

Hirdetés

A Mundfish készülő játékában egy különleges ügynököt irányítunk, akinek az lesz a feladata, hogy kiderítse, hogy szabadulhattak el az őrült robotok a gyárból.

Hirdetés

Ehhez természetesen megannyi különleges fegyver áll majd rendelkezésünkre, a tüskés buzogányoktól a futurisztikus shotgunokig, a játék igazi különlegessége azonban az atmoszférában rejlik. A poszt-apokaliptikus Szovjetúnió megspékelve bajszos emberszabású robotokkal és egyéb őrült lényekkel valahogy egy olyan különös egésszé áll össze, amitől én már most kivagyok, közben viszont van is bennem egy furcsa kíváncsiság.

A Mundfish játéka valamikor év végén lép béta fázisba, úgyhogy 2020 előtt ne nagyon számítsatok a megjelenésre, ha viszont végre megérkezik, akkor tovább bővíti az RTX kompatibilis játékok listáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)