Hirdetés

Keringővel és bizarr jelenetekkel támad az új Atomic Heart előzetes

|

Továbbra is formabontónak, ám egyben kimondottan ígéretesnek tűnik a Mundfish alkotása.

Hirdetés

Nem igazán kapkodja el az orosz Mundfish az Atomic Heart fejlesztését, ugyanis már elég rég leleplezték a projektet, de továbbra sincs hír arról, hogy mikor jelenhet meg végre. Ezúttal sem lettünk sokkal okosabbak, viszont legalább megnézhetünk egy friss kedvcsinálót.

Hirdetés

Az Atomic Heart a Szovjetunió fénykorában játszódó maroknyi cím egyike, ami ráadásul egy alternatív valóságba kalauzol el minket, tehát garantáltan nem mindennapi kalandban lesz részünk. A fejlesztők akciódús játékmenetet és izgalmas történetet ígérnek, és az eddig látottak alapján bizony egészen őrült jeleneteknek lehetünk majd szemtanúi.

A legfrissebb, tökéletes zenei aláfestéssel tálalt gameplay trailer is erről árulkodik.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)