Hirdetés

Attack on Titan 2 - íme a folytatás legújabb előzetese

|

Újabb traileren nézhetjük meg a Koei Tecmo gondozásában készülő új játékadaptációt.

Hirdetés

Napjaink egyik legsikeresebb mangáját már többször is megörökítették videojáték formájában, de az eddigi próbálkozások közül valószínűleg a Koei Tecmo multiplatform játéka sikerült a legjobban. A legutóbbi gamescomon megtudtuk, hogy már készül a folytatás, most pedig egy újabb előzetesen nézhetjük meg.

Hirdetés

Az általános vélekedés szerint az első rész egy nem tökéletes, de alapvetően szórakoztató és kompetens akciójáték volt, amire már szüksége volt a sorozatnak a korábbi felemás próbálkozások után. Az új epizód nem csak a sztorit fogja folytatni a második évad történéseivel, de a kiadó szerint a játékmenetben is sok javulást vehetünk majd észre, szóval jó esély van rá, hogy végre sikerül majd kiaknázni az ötletben rejlő rengeteg potenciált.

Az Attack on Titan 2 megjelenés március 20-án várható PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)