Hirdetés

Attack on Titan 2: Final Battle - kiegészítőben kapjuk meg a harmadik évad sztoriját

|

Egy teljesen új epizód helyett a Koei Tecmo úgy döntött, inkább az egészen jól sikerült második részt fogják tovább bővíteni.

Hirdetés

Az Attack on Titan 2 fejlesztőcsapata bejelentette, hogy idén nyárra készülnek egy Final Battle című kiegészítőcsomaggal, ami a népszerű anime sorozat harmadik évadának eseményeit dolgozza fel.

Hirdetés

Az új sztorimódban a legutóbbi szezon főbb szereplőit irányíthatjuk majd. A már ismert kampányon belül teljesen új fejezetek is lesznek, melyek kifejezetten a veterán AoT rajongóknak szólnak majd. Emellett két új játékmód vár minket, a játszható karakterek száma 40-re bővül, szóval van okunk mosolyogni.

A Final Battle kétféle formában lesz elérhető: upgrade csomagként az alapjátékhoz, illetve egy olyan kiszerelésben, ami tartalmazza mind az Attack on Titan 2-t, mind az új tartalmakat.

Az Attack on Titan 2: Final Battle megjelenés 2019. július 5-én várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)