Hirdetés

Attack on Titan 2 - megvan a (majdnem) pontos megjelenési dátum

|

A folytatás már nem fog ideérni idén, de azért olyan nagyon sokat nem kell várnunk rá.

Hirdetés

Az Attack on Titan 2 az anime széria történetét követi majd. A sztori nagyobb pillanatait játszhatjuk majd el, de azért egy picit még várni kell a 3D manőver-felszerelés beizzításával: a megjelenés csak jövőre, márciusban lesz esedékes. Hogy pontosan hányadikán, azt még nem tudjuk.

Hirdetés

A bejelentéshez kaptunk egy csomagnyi screenshotot is. Mivel egy Attack on Titan hírben vagyunk, így feltételezem, hogy mindenki tudja, mire számíthat, de azért a biztonság kedvéért: a lenti képek picit felkavaróak lehetnek (szeretném tudni, hogy melyik marketinges ötlete volt, hogy kiadjanak a sajtónak egy képet, amin a játékos teljes erőből rá van közelítve egy titán hátsójára).

Aki nem bírja a várakozást, az addig ki próbálhatja mondjuk az Attack on Titan rajongói játékot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)