Hirdetés

Attack on Titan 2 - új trailer hozta a megjelenési dátumot

|

Most már napra pontosan tudjuk, melyik nap jelenik meg az Attack on Titan 2, egyben számos játszható karaktert is leleplezett a Koei Tecmo.

Hirdetés

A rajongók jövő áprilisban számíthatnak az Attack on Titan anime harmadik évadára is, addig viszont még egy játék formájában is visszatérhetnek az érdekes sztorik világába. A Koei Tecmo most egy új trailer kíséretében elárulta, egész pontosan mikor jön ki az akció-szerepjátékuk.

Hirdetés

Az eddig csak márciusra ígért játékról kiderült, hogy egész pontosan március 20-án jelenik meg, ahogy egy csomó játszható karaktert is lelepleztek. Amint elmondták, az Attack on Titan 2-ben Hitch Dreyse, Marlo Freudenberg, Mina Carolina, Nile Dawk, Thomas Wagner, Annie Leonhart, Bertholdt Hoover, Reiner Braun mellett az Armored Titan és a Colossal Titant is irányíthatjuk majd, sőt egy meglepetés titánt is ígérnek a készítők. Ugyan az alábbi trailer elsősorban a sztorit mutatja be - ami alapvetően a második évad eseményeit követi majd -, a készítők sok javulást ígérnek a játékmechanizmusok tekintetében is.

Hogy ezt mennyire sikerül beváltaniuk, az tehát március 20-án derül ki, PS4 és Xbox One mellett PC-n és Nintendo Switchen is.

Ti kipróbáljátok majd a második részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)