Hirdetés

Attack on Titan - akár titánként is harcolhatunk (videó)

|

Továbbra is megállíthatatlanul özönlenek az Attack on Titan gameplay felvételek, a legújabb videó azonban egy igazi csemegét tartogat.

Hirdetés

Már korábban is sok gameplay anyagot tudtunk nektek mutatni az Attack On Titan játék kapcsán. Ezúttal egy olyan felvétel látott napvilágot, melyen a főhős maga is egy hatalmas titánná változik.

A korábban közzétett  Attack On Titan videókban még csak azt láthattuk, a főhősök hogyan aprítják a pucér óriásokat. Az alábbi gameplay azonban már azt is bemutatja, hogyan változnak meg az erőviszonyok, ha mi irányítunk egy ilyen mindenre elszánt, a város csendjét és a lakónegyed épségét cseppet sem tiszteletben tartó vérszomjas titánt. Elég durván néz ki a dolog, ha másért nem, ezért biztos érdemes lesz kipróbálni a játékot. Persze majd csak akkor, ha egyszer végre nyugatra is ellátogat.

Japánban ebben a hónapban jelenik meg az Attack on Titan PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és PS Vitára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)