Hirdetés

Attack on Titan - az új gameplay videók még többet mutatnak

|

Egy csokornyi új videón mutatja meg magát az Attack on Titan játék. Ezekből a gameplay anyagokból az is kiderül, mi történik, ha a játékos húzza a rövidebbet.

Hirdetés

Már eddig is jó sok videót és képet tudtunk nektek mutatni az Attack on Titan videojátékból. Most három új gameplay videó érkezett.

A Nico Nico japán oldalon futó livestream adásban mutatták be az alábbi videókat, melyek szerencsére már külön is elérhetővé váltak. A felvételeket a Tokaigi Game Party Japoan 2015 közönsége előtt rögzítették. Az Attack on Titan rajongóinak egyetlen szavuk sem lehet a panaszra, hiszen van itt minden amire vágyhatnak. Láthatunk töménytelen harcot, többféle környezetet, valamint olyan szituáció is kialakul ahol a titán bizonyul erősebbnek. Ilyen esetekben az Attack on Titan játék nem bánik velünk kesztyűs kézzel, a hatalmas titán gond nélkül megeszi a pórul járt karaktert. Nézzétek meg mindhárom videót!

Az Attack on Titan 2016. február 18-án jelenik meg Japánban. Nyugatra csak majd valamikor ezt követően érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)