Hirdetés

Attack on Titan keveredik a Call of Duty: Vanguardba

|

A csomag egyszerre ünnepli a sorozat utolsó és a Warzone Pacific első szezonját.

Hirdetés

Már jó ideje velünk van a Call of Duty: Vanguard, és néhány hete megérkezett a tematikus csatatér a Warzone-ba is. A sorozat ezerrel dübörög, és ugyan az új epizód nem lesz minden idők legemlékezetesebbjei között, de a fejlesztők táplálják bele az újdonságokat, a Warzone pedig mindeközben folyamatosan új tartalmakkal bővül.

A hivatalos blogon például most megerősítették, hogy egy Attack on Titan csomag is hamarosan elérhetővé válik, amiben 10 különböző kiegészítőre tehetünk szert.

Hirdetés

A Tracer Pack: Attack on Titan - Levi Edition Bundle a Warzone első szezonja mellett leginkább a címadó sorozat utolsó felvonásának indulását ünnepli. A csomag megvásárló játékosok ennek örömére akár Levi Ackermanként is játszhatnak a közeljövőben.

A csomag tartalmaz Levi karaktere mellett 2 highlight animációt, 1 kivégző mozdulatot, amihez egy új kézifegyver is társul, 2 fegyver blueprintet, 1 fityegőt, matricát és egy emblémát is. Ezeknek némelyik darabja, például a Steel Cut névre hallgató befejező mozdulat csak a Vanguardban lesz elérhető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hivatalos árcédulát még nem kapott a csomag, a korábbi bolti árakból azonban nagyjából 20 euró köré várhatjuk a megjelenését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)