Hirdetés

Attack on Titan - nem kell aggódni a coop miatt

|

Sokaknak szúrta a szemét, hogy nincs nincs feltüntetve coop játékmód a hamarosan érkező Attack On Titan játékban. Nem kell megijedni, a producer most mindenkit megnyugtatott.

Hirdetés

Sokakban merült fel a teljesen jogos kérdés, hogy vajon miért felejtették el teljesen a coop módot az Attack On Titan játék fejlesztői, elvégre adná magát a lehetőség. Hisashi Koinuma, a játék producere most egy Nico Nico livestream során megnyugtatta a rajongókat.

A négy játékost támogató coop napra pontosan március 24-én válik elérhetővé, egy ingyenes frissítés formájában. Ez az update egyébként több más újítást is elhoz majd, többek között titán dekorációkat is kapunk, melyekkel bázisunkat tehetjük színesebbé. Már persze, ha valakinek pont erre van igénye.

A Attack On Titan játék az év során folyamatosan új DLC-kkel egészül majd ki. Február 18-án várható az újévi csomag, ezt február 25-én követi a nyári fesztiválos pakk, március 3-án jön a halloweeni DLC, március 10-én a karácsonyi bővítmény. Minden kiegészítő jelmezeket és új játékbeli epizódokat is tartalmaz. 

Március 17-én három DLC közül választhatnak a játékosok. Ezek 16 jelmezt, 4 fegyvert és 9 epizódot tartalmaznak, lényegében a korábbi bővítményeket lehet megvásárolni, csak más tematika szerint. 

Az Attack On Titan játék Japánban még ebben a hónapban jelenik meg. Európában és az Egyesült Államokban is még valamikor idén futhat be, de konkrétumokat egyelőre nem közöltek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)