Hirdetés

Egy ilyen Attack on Titan játékot azért elfogadnánk

|

A konzolos játék mellett a Japánok a játéktermekben is kaszabolhatják a titánokat, ráadásul egy elég menő kontrollerrel.

Hirdetés

Ígéretesen néz ki a konzolokra megjelenő Attack on Titan játék és míg az talán előbb-utóbb felénk is eljuthat, addig az új, játéktermi játék már szinte biztos, hogy nem fog megjelenni nálunk. Ez leginkább azért probléma, mert a képek alapján nagyon menő.

Az egész Attack on Titan egyik legmenőbb része az a 3D-s manőverező cucc, amivel a történet főhősei fel tudnak érni a titánokhoz és halálos csapást mérni a gyengepontjukra. Míg a játékok próbálják átadni ezt az élményt a játékmeneten keresztül, azért mégsem ugyanaz. Viszont ez az árkádos csoda egy lépéssel tovább megy és a kezünkbe adja az irányítást ezekkel egyedi kontrollerekkel.

Az Attack on Titan: Team Battle egyébként egy csapatjáték (még a nevében is benne van), ami egyszerre 8 játékost is támogat. 

Nektek hogy tetszik, tolnátok valami hasonlót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)