Hirdetés

Attól, hogy félkész, még nem lesz olcsóbb a Baldur's Gate 3

|

Korai hozzáféréssel lesz elérhető a Baldur's Gate 3 a hó végén, másokkal ellentétben viszont a Larian nem enged az árból.

Hirdetés

A türelmetlenség és a támogatási vágy mellett az is vásárlásra sarkallhatja a korai hozzáféréssel elérhető játékokra azonnal rávetődő játékosokat, hogy kevesebbet kell fizetniük. Bevett gyakorlat, hogy a félkész játékért nem kérik el a teljes árat, és amikor eljön a megjelenés napja, csak az új vásárlóknak kell többet fizetniük, azokat, akik bizalmat szavaztak, nem érinti az áremelkedés.

Hirdetés

A Larian viszont nem enged, a Baldur's Gate 3 59,99 euróba fog kerülni akkor is, amikor szeptember 30-án korai hozzáféréssel elérhető válik a Steamen, és akkor is, amikor kilép ebből a fázisból. Michael Douse, a Larian kiadásért felelős vezetője elmondta, nem akarják, hogy bárki nyomást vagy sürgetést érezzen, sem a játék, sem ők nem fognak eltűnni, és semmit nem veszít, aki kivárja a teljes változat megjelenését.

Az Early Access keretében kb. 20-25 órányi tartalmat kínálnak egy végigjátszásra, de a végleges kiadás sokkal több tennivalót ad majd. A céljuk, hogy visszajelzéseket gyűjtsenek, és ezek alapján javítsanak, finomítsanak mindent, jobbá tegyék az élményt.

Ti beszálltok a Baldur's Gate 3-ba, ahogy lehet, vagy vártok még egy kicsit ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)