Hirdetés

Attól, hogy szereted az Arkham City-t, még nem vagy Batman

|

Ha már egyszer péntek van, akkor mosolyogjunk egy kicsit!

Hirdetés

FONTOS! Az alább látható Batman: Arkham City filmecske maradéktalan élvezetéhez nem árt az angol nyelv viszonylagos birtoklása, mert nélküle csak egyetlen poén van, de azok is előnyt élveznek, akik ismerik a Batman-t alakító színész hangját . Ami azonban a filmnél is jobban tetszett, az a forrásnál található kommentek tartalma. Előbb azonban a látnivaló:

A kommentek pedig:

" Mikor tanulják már meg a színészek, hogy konzollal játszani nem annyit jelent, hogy random módon forgatjuk körbe-körbe a karokat."

Erre válasz: "Még mindig jobb annál, mint amikor vadul nyomkodják a gombokat, és még rázzák is a kontrollert"

És egy másik: "Mindenki tudja, hogy csak úgy kapsz maximális Microsoft Pontot, ha játék közben jobbra-balra döntöd a tested, miközben rázod a kontrollert.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)