Hirdetés

Augusztus második felében is tartogat pár csodát az Xbox Game Pass

|

Több játékot már a megjelenés napjától behúzhatnak a Game Pass előfizetők. Köztük van a Psychonauts 2 is.

Hirdetés

Akik el szerettek volna menekülni a kánikula elől egy magával ragadó játékélménybe, azok a hónap elején olyan vadonatúj címekkel tehették meg ezt az Xbox Game Pass előfizetésük keretében, mint a Hades, az Art of Rally, a Skate vagy éppen a Codemasters versenyjátékai (élen az F1 2020-szal és a Dirt 5-tel).

A szolgáltatást nem érdemes lemondani a következő hetekben sem, hiszen a Microsoft bejelentette, hogy augusztus második felében mikkel bővül a kínálat. 

Hirdetés

A lista legérdekesebb része talán az, hogy a Civilization széria új kihívója, a Humankind megjelenésekor azonnal elérhetővé vált a PC-seknek, de nem elhanyagolható az a tény sem, hogy két Star Wars játékkal is zúzhatunk a felhőn keresztül. Emellett akad több indie nagyágyú is a felsorolásban, a következő érkezőkre számíthattok: 

Augusztus 17.

  • Humankind (PC)
  • Need for Speed Heat (felhő)
  • Star Wars Battlefront 2 (felhő)
  • Star Wars Jedi: Fallen Order (felhő)

Augusztus 19.

  • Recompile (PC, konzol, felhő)
  • Train Sim World 2 (PC, konzol, felhő)
  • Twelve Minutes (PC, konzol, felhő)

Augusztus 25.

  • Psychonauts 2 (PC, konzol, felhő)

Augusztus 26.

  • Myst (PC, konzol, felhő)

Ezen kívül további tíz játék kapott érintőképernyős támogatást, az alábbi címeket már kontroller nélkül is játszhatják mobilon az Xbox Game Pass Ultimate tagok: Hades, Bloodroots, Farming Simulator 19, Going Under, Need for Speed Heat, Peggle 2, Psychonauts, Wasteland 2/3/Remastered.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

 

Sajnos megint vannak távozók, amiktől augusztus 31-től érzékeny búcsút kell venniük az előfizetőknek. A hónap végéig lehet pótolni a Blair Witch (PC, konzol, felhő), a Double Kick Heroes (PC, konzol, felhő), az NBA 2K21 (Konzol, felhő) és a Stranger Things 3: The Game (PC, konzol, felhő) játékokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)