Hirdetés

Augusztusban bontanak vitorlát a konzolos Risen 2 hajói

|

A tervezett május végi premier helyett augusztus elején mutatkozik be konzolokon a Risen 2: Dark Waters.

Hirdetés

Augusztus 3-án érkezik Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra a Risen 2: Dark Waters. A szerintem kissé jellegtelen első rész után nagyon jót tett a sorozatnak, hogy egy átlagos fantasyből frenetikus hangulatú kalózkalandot varázsoltak.



A Piranha Bytes hagyományainak megfelelően névtelen hős a Faranga tűzhányójának mélyén bebörtönzött titánt legyőzte ugyan, de a világot ezzel még nem mentette meg. Talán majd most, amikor kalóznak áll, felfedezi Arborea kontinensét, a déltengeri szigeteket, megismerkedik a tűzfegyverek használatával és törzsi mágiával, valamint alattomos húzásokkal (pl. homok a szembe) szívatja ellenfeleit, ha kézitusára kerül sor.



A konzolos változatok tartalmazzák "A Levegő Temploma" DLC-t, ami egy új helyszínt és egy többórás történetszálat foglal magába. Hősünk a levegőmágia forrását, egy elveszett templomot keres régi barátja, Eldric nyomdokain haladva Antigua kalóztanyáitól a rejtélyes Viharszigetig.



A Risen 2: Dark Waters április 27-én érkező (előrendelhető normál és gyűjtői kiadásban) PC-s változatának tesztjét az áprilisi GameStarban találjátok.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)