Hirdetés

Augusztusban érkezhet a Saints Row 4

|

A Koch Media nagy bejelentést tervez a március végén megrendezésre kerülő PAX East-en.

Hirdetés

Először tavaly hallhattunk a Saints Row negyedik részéről, azóta viszont lezajlott egy THQ árverés, ami után a Koch Media kaparintotta meg a játék jogait.

Hozzájuk került a Metro Last Light is, de mindenkit megnyugtattak: a játékok meg fognak jelenni (a Last Light azóta már pontos dátumot is kapott). Ezúttal a Koch Media égisze alá tartozó Deep Silver egyik munkatársa, Aubrey Norris indította útjára a találgatásokat:

Norris kisasszony a március 22-24 között megrendezésre kerülő PAX East rendezvényt népszerűsíti, kijelentve, hogy valami hatalmasból maradnak ki a média munkatársai, ha nem lesznek ott. Chris Stockman, a Human Head vezető dizájnere, aki anno a Saints Row első részének munkálataiban vett részt, szintén csiripelt:

Szerinte a Saints Row 4 jelenlegi konzolokra érkezik, a megjelenés augusztus környékére tehető. Talán még igaza is lehet, a GTA 5 szeptemberben debütál, így logikus lenne, ha a hasonló stílusú SR4-et korábban szeretnék megjelentetni. Március végén megtudjuk, mi az igazság, érdemes lesz akkor is velünk tartani, élőben követjük majd végig a PAX East eseményeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)