Hirdetés

Augusztusban jelenthetik be az új Batman játékot és a Rocksteady újdonságát

|

A DC FanDome egy rajongókat megcélzó online esemény lesz a nyár végén, és komoly dolgokat remélhetünk tőle.

Hirdetés

Jó ideje adós már nekünk a Warner Bros. azzal, hogy leleplezzék, milyen projekteken dolgoznak titokban a WB Montréal és a Rocksteady munkatársai (a kiszivárgott Harry Potter játékot se felejtsük el). Abban reménykedtünk, hogy a nyárra beidőzített kismillió játékstream egyikében kerül sor a bejelentésekre, azonban lehetséges, hogy egy saját programon fog megtörténni.

Hirdetés

Kiderült, hogy augusztus 22-én tartják meg a DC FanDome névre keresztelt online, ingyenes eseményt, amelynek keretében hat szekció (Hall of Heroes, DC WatchVerse, DC YouVerse, DC KidsVerse, DC InsiderVerse, DC FunVerse) fog gondoskodni a bejelentésekről, hírekről, exkluzív felvételekről és speciális előadásokról 24 órán keresztül.

A közlemény szerint a DC FanDome célja, hogy a filmek és sorozatok rajongóitól kezdve a gamereken és családokon keresztül mindenkit megcélozzanak, a hivatalos honlap szerint pedig bejelentésekre számíthatunk a WB videojátékos, filmes, tévés és képregényes divízióitól is. 

Korábban az ex-Kotakus Jason Schreier felfedte, hogy a Warner Bros. az E3 2020-on tervezte leleplezni az új játékait, annak elmaradásával azonban keresve sem találhatna tökéletesebb alkalmat a két DC-s cím bemutatására egy dedikált eseménynél.

Egyébként akkor is érdemes lesz követni a DC-bulit, ha végül nem jelentenek be semmi videojátékos dolgot, mivel felvonultatnak filmeket és sorozatokat is, mint a The Batman, a Black Adam, a The Suicide Squad, a Wonder Woman 1984, Az Igazság Ligája Snyder Cutja, a Batwoman, a Doom Patrol, a Titans és a Lucifer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)