Hirdetés

Augusztusban újra fellendül a játékipar

|

A lagymatag július után most kapkodhatjuk a fejünket: Humankind, Twelve Minutes, Aliens: Fireteam Elite, Psychonauts 2 és sok más érkezik.

Hirdetés

2021. augusztusi videojáték megjelenések 3. hét

Greak: Memories of Azur - augusztus 17. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A Team17 által gondozott platformerben három karakter között váltogatva kell túljutnunk az előttünk álló akadályokon. A játék minden eleme kézzel készült, ami önmagában értékessé teszi, de a fejlesztők izgalmas fejtörőket, magával ragadó történetet, és sajátos játékmenetet is ígérnek.

Hirdetés

Humankind - augusztus 17. - PC, Stadia

Még az Endless Space játékokról ismert Amplitude Studios sem tudta, mekkora feladatra vállalkozik, amikor belevágott a Humankind fejlesztésébe. Nem titkoltan a Civilization széria alapjaira építkeztek, az ősi koroktól a modern időkig gondozhatjuk majd civilizációinkat, de nem kell a történelemhez hűnek maradnunk, válthatunk a kultúrák között, és mindegyik másképp dobja fel a játékmenetet. Közben persze súlyos döntésekkel formálhatjuk népünk jövőjét, harcolhatunk és építkezhetünk, kutathatunk és átélhetünk fontos pillanatokat. Az egész nagyon izgalmasnak hangzik, szeretettel várjuk, mi lesz a végeredmény.

RiMS Racing - augusztus 19. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Switch

A Raceward Studio egy valósághű motoros játékkal készül, amiben a pályán nyújtott teljesítményünk mellett az is fontos, hogy minden beállítás a lehető legjobb legyen. Számos licencelt kétkerekűt vezethetünk, amiket a gyártókkal együttműködésben alkottak újra az utolsó alkatrészig.

Twelve Minutes - augusztus 19. - PC, Xbox Series X|S

James McAvoy, Daisy Ridley, és Willem Dafoe hangja is hallható lesz a mindig különleges játékokat szállító Annapurna Interactive, valamint Luis Antonio együttműködésében készült játékban. A sztori szerint egy romantikus estén egy nyomozó rárúgja az ajtót a főszereplőre és feleségére, gyilkossággal gyanúsítja a nőt, és halálra veri a férfit. Ezt követően egy időhurokba kerülünk, mindig 12 percet kapunk arra, hogy kitaláljuk, hogyan törhetnénk meg a hurkot, és hogyan változtathatnánk az események kimenetelén. Izgalmas és feszült játéknak tűnik, ami biztosan tartogat majd meglepetéseket.

Madden NFL 22 - augusztus 20. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia

Nem meglepő módon idén sem maradunk újabb amerikai focis játék nélkül, a Tiburon idén kisebb újításokkal készült, melyek azoknak mondanak majd valamit, akik aktívan játszanak a sorozat újabb részeivel. Az újításokról a hivatalos oldalon olvashattok részletesebben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ghost of Tsushima: Director's Cut - augusztus 20. - PlayStation 4, PlayStation 5

Van már néhány PlayStation 4-es játék, ami egy frissítésnek köszönhetően egy kicsit jobban fut PlayStation 5-ön, de a Sony nem éri be ennyivel. A Ghost of Tsushima: Director's Cut a PS5-ös fejlesztések (mint a DualSense haptikus visszajelzésének és adaptív ravaszainak kihasználása, a japán szöveghez igazodó szájmozgás, a 3D audio, a gyorsabb betöltés, a 4K-s és a 60 fps-es módok) mellett tartalmaz egy Iki Island nevű kiegészítőt, ami egy új szigetre vezet minket, és új feladatokat ad nekünk. Bár a mentéseket át lehet majd vinni PS4-ről PS5-re, a frissítésért mindenkinek felárat kell fizetnie, ami az extra tartalom miatt érthető és valóban indokolt.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)