Hirdetés

No Man's Sky, Deus Ex: Mankind Divided - 2016. augusztusi játékmegjelenések

|

A Hello Games ígéretes, de rizikós projektje; az új Deus Ex; a World of Warcraft következő kiegészítője, és jónéhány más játék is jön az őszi szezon első hónapjában.

Hirdetés

Július végéhez értünk, túljutottunk az év kritikus hónapján, amikor érdekes új címekből alig jött, de legalább volt idő a korábbiakat pótolni. Reméljük mindennel végeztetek, amivel akartatok, mert augusztus már egy fokkal keményebb lesz. Érkezik a No Man's Sky, ami remélhetőleg tényleg lesz olyan jó, mint amilyen jónak tűnik, megjön a Telltale Batman játéksorozatának első része, az első sportjátékok (F1 2016, Madden NFL 17), a Deus Ex: Mankind Divided, és a World of Warcraft: Legion, ami megint megdobhatja egy kicsit a játék a játék előfizetőinek számát. A szeptemberi lista is hasonlóan jónak tűnik, és a gamescomon biztosan kapunk pár új dátumot, de addig is töltögessétek a naptárat bőszen.

ABZU - augusztus 2. - PC, PlayStation 4

A Journey művészeti vezetője felel az ABZU látványáért, ezért biztosak lehetünk benne, hogy ismét valami gyönyörűt kapunk. A játékban egy vízalatti világot fedezhetünk fel, úszkálhatunk, kapcsolatba léphetünk a halakkal, de vigyáznunk kell a tenger veszélyeire. Pihentető alkotás, tökéletes lehet esti kikapcsolódáshoz.

Tom Clancy's The Division - Underground - augusztus 2. - PlayStation 4

A The Division első DLC-je PC-re és Xbox One-ra már megjelent, de a Ubisoft Microsofttal kötött megállapodása miatt a PS4-eseknek várni kell pár hetet. A várakozásnak a hónap elején vége, a Sony konzoljának felhasználói is megnézhetik, mit rejt a New York-i metróhálózat.

Batman - A Telltale Series - augusztus 2. - PC, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, iOS, Android [Előrendelés]

Izgalmas újításokkal jön a Telltale következő kalandjátéka, melynek főszereplője nem más, mint Gotham álarcos hőse, Batman. Váltakozva irányítjuk Burce Wayne-t és alteregóját, de néhány ponton eldönthetjük, jelmezben vagy anélkül megyünk tovább. Új funkció még a Crowd Play is, mely később várhatóan a streamereknek és a streamek nézőinek fog tetszeni, viszont a Telltale úgy döntött, kicsiben indul. Ennek segítségével a nézőközönség (avagy a körülöttünk lévők) bizonyos pontokon szavazhat, segítve a játékost döntésében.

This is the Police - augusztus 2. - PC

Erről a játékról valószínűleg a legtöbben akkor hallottatok először, amikor a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy azért halasztja el, mert elfelejtették megnyomni a közzététel gombját Steamen. Néhányan talán a Kickstarter kampányból is ismerhetitek, ami ugyan sikerrel zárult, de "csak" alig több mint 10 000-rel sikerült átlépni a 25 000-es minimumot. A This is the Police egyébként egy stratégia-kalandjáték egyveleg, melyben a freeburgi rendőrség vezetőjeként a nyugdíjazásunkig hátralévő 180 nap alatt 500 000 dollárt kell gyűjtenünk. A módszer ránk van bízva, lehetünk korruptak vagy tisztességesek is, nyomozhatunk és dönthetünk, elfogadjuk-e a bűnözők által felkínált pénzt.

Tricky Towers - augusztus 2. és 3. - PC, Mac, Linux, PlayStation 4

A PlayStation Plus egyik ingyenes játékában, a Tricky Towersben a Tetris elemeiből kell tornyokat építeni. Jópofa partijátéknak tűnik, amit egyszerre akár 4-en is játszhatnak. Online és egyjátékos módok is helyet kaptak benne, de úgy az igazán szórakoztató, ha összegyűlik egy társaság.

Overcooked - augusztus 3 - PC, PlayStation 4, Xbox One

Ha már partijáték; szintén augusztus 3-án jön az Overcooked, amiben négy szakács feladata, hogy kooperatívan főzzön extrém és kevésbé extrém helyszíneken.

CASE: Animatronics - augusztus 3. - PC, Mac, Linux

A CASE: Animatronicsnak a látszat ellenére nincs semmi köze a Five Nights at Freddy's sorozathoz, de azért valószínű, hogy készítői annak sikerét meglovagolva próbálják ismertté tenni játékukat. Egy rendőrségen járunk, ahol késő éjszaka kialszik az áram, a biztonsági rendszereket feltörték, a kijáratok zárva, és gyilkos robotállatok mászkálnak. Óvatosnak kell lennünk, miközben próbáljuk kinyomozni, mi történik, és hogyan lóghatunk meg a pokolból.

Might & Magic Heroes VII - Trial by Fire - augusztus 4. - PC

A Heroes VII nem lett a sorozat legfényesebb része, de a Ubisoft úgy gondolta, azért egy önálló kiegészítőnek készülnie kell hozzá. A Trial by Fire egy új történetet mesél el, bekerülnek vele a törpék, mint játszható frakció, új pályák, valamint fejlesztik a mechanikákat.

No Man's Sky - augusztus 10. - PC, PlayStation 4 [Előrendelés]

Végre nem lesz több "oké, szép, de mit kell benne csinálni?" - most már tényleg megérkezik a No Man's Sky, a Hello Games eddigi legnagyobb projektje, amiben egy óriási univerzumban bányászunk, kereskedünk, felfedezünk és harcolunk idegen lényekkel. Nagy siker és nagy bukás is lehet, meglátjuk, melyik jön be. 

Bound - augusztus 16. - PlayStation 4

Amikor mindenki arra számított, hogy a Sony Santa Monica az új God of War játékot jelenti be, a csapat előállt az attól teljesen különböző Bounddal. A Journeyhez és az Abzuhoz hasonlóan ez is inkább pihentető hangulatával, kellemes témájával, látványával válhat emlékezetessé, de sosem baj, hogy ilyen játékok is jönnek. Meglátjuk, mit nyújt élményben.

2064: Read Only Memories - augusztus 16. - PlayStation 4, PlayStation Vita

PC-n már majdnem egy éve játszható, de PlayStation konzolokra csak most érkezik meg a 2064: Read Only Memories. A kalandjátékban egy újságíró szerepében elveszett barátunk után nyomozunk a jövőben, Neo San Francisco helyszínein.

Grow Up - augusztus 16. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Ubisoftnál dolgozó fejlesztők szabadidős projektje, a Grow Home meglepően nagy siker lett, ezért Grow Up címen folytatás érkezik hozzá. BUD viszatér, hogy felrobbant anyahajójának darabjait összegyűjtve visszatérhessen a holdra.

Inversus - augusztus 16. - PC, PlayStation 4

Nem a Tricky Towers az egyetlen partijáték a hónapban. Az Inversust szintén négyen játszhatják egyszerre, viszont toronyépítés helyett lövöldözni kell. A fekete csapat tagjai csak a fekete mezőkön, a fehérek csak a fehéreken mozoghatnak, de minden lövés ellenkezőjére változtatja az egyes csempék színét. A lényeg, hogy csapdába szorítsuk az ellenfél csapat tagjait. Egyjátékos és kooperatív mód is van benne a gyakorláshoz.

F1 2016 - augusztus 19. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Tavaly először költözött jelenlegi generációs konzolokra az F1 sorozat, de a költözés közben kiesett néhány játékmód. Idén ezeket pótolja a Codemasters - átgondolt, 10 évados karriermóddal, változtatható napszakkal, visszatérő safety carral, virtuális safety carral, és egy rakás más funkcióval érkezik a játék a szezon közepén.

Obduction - augusztus 22. - PC, Mac

A Cyan Worlds úgy döntött, a Myst sorozatnak kell egy szellemi örökös, ezért elkészítette az Obductiont. Ebben rejtvények megoldásával kell rájönnünk arra, hogyan juthatunk haza egy fura, idegen világból. Kickstarteren 1,3 millió dollár gyűlt össze rá. 

Worms W.M.D. - augusztus 23. - PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One

A Team 17 most mindent belead, és miközben próbálja a klasszikus Worms hangulatot visszahozni, igyekszik újítani. A Worms W.M.D.-ben craftolhatunk, járműveket és épületeket használhatunk, de visszatérnek korábbi fegyverek is. A kampány során 30 szintet teljesíthetünk, többjátékos módban pedig 6 csapattal küzdhetünk egymás ellen.

Deus Ex: Mankind Divided - augusztus 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A nagy sikerű Deus Ex: Human Revolution után öt évvel jön a folytatás. A Mankind Divided története két évvel később játszódik, ismét Adam Jensen szerepében harcolhatunk, most épp egy augmentált emberek alkotta terroristacsoport ellen, az Interpolt segítve. Az új eszközök mellett az egyik legfontosabb újítás, hogy a bossharcok során sem kell gyilkolnunk. 

Madden NFL 17 - augusztus 23. - PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One [Előrendelés]

Idén is jön Madden NFL játék, és jobb lesz mint a tavalyi. 

Alone With You - augusztus 23. - PC, PlayStation 4

Az Alone With You egy sci-fi kalandjáték érdekes, retro látványvilággal. 12 küldetésen át nyomozhatunk, mászkálhatunk, próbálhatunk megfelelni az elénk állított kihívásoknak.

Valley - augusztus 24. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Valleyben egy L.E.A.F. nevű, sebességet és agilitást növelő öltözékben mászkálunk egy völgyben. A főszereplő képes az életet és a halált is szabályozni. Változatos és gyönyörű helyszíneket járhatunk be.

Dungeon Punks - augusztus 26. - PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One

A régi árkád játékgépek korábban népszerű oldalnézetes akciójátékokat kívánja megidézni a Dungeon Punks. Folyamatosan baktatunk oldalra, miközben válogatott szörnyek támadnak ránk, és egyedül vagy kooperatívan próbáljuk őket legyűrni. Egyre több képességet oldhatunk fel, ahogy haladunk előre. 

The King of Fighters XIV - augusztus 26. - PlayStation 4

Az SNK célja, hogy a The King of Fighters sorozatot újra a legnépszerűbb verekedős játék szériák közé emelje, és az új résszel új játékosokat hódítson meg. A sorozat első teljesen 3D-s epizódjában a már jól ismert karakterekkel harcolhatunk egymás ellen. 

Assetto Corsa - augusztus 26. - PlayStation 4, Xbox One

Egy ideje halogatják már, de mivel épp a héten került aranylemezre, most már biztos, hogy augusztus végén megjelenik az Assetto Corsa konzolos változata. A fejlesztők 1080p-s felbontást és 60 fps-t ígérnek PS4-re, és az Xbox One-os kiadás is valahol ennek a közelében lesz. A kezelőfelületet átdolgozzák, hogy jobban illeszkedjen a gamepadekhez, de egyébként nem kell nagy változásokra számítani.

Attack on Titan: Wings of Freedom - augusztus 26. -  PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One

Az Attack on Titan napjaink egyik legnépszerűbb mangája és animéje, a belőle készülő játékot is nagy érdeklődés övezi. Részben az első évad kulcsfontosságú jeleneteit élhetjük át, részben eddig még nem látottakat. Nyugaton PC-re és Xbox One-ra is megjelenik, Japánban csak a PS-es verziók elérhetők.

World of Warcraft: Legion - augusztus 30. - PC, Mac [Előrendelés]

A World of Warcraft legutóbbi két kiegészítője nem nyerte el nagyon a közönség tetszését, de a Legion visszahozhat pár előfizetőt. Egy új területre utazunk, a Broken Islesön 110-es szintig juthatunk el. Tíz új dungeon és két raid várja a játékosokat, akik 98-as szint felett Demon Hunter kasztra is válthatnak. Változik a PvP, bekerülnek az artifactok, avagy a legendás fegyverek, melyeket questekkel szerezhetünk meg, és egyre erősebbé válnak, ahogy haladunk a feladatainkkal. Érdekes lesz, várjuk. 

Champions of Anteria - augusztus 30. - PC

A Settlers sorozat spin-offjában öt bajnok közül választhatunk ki hármat, hogy velük teljesítsük a küldetéseket. Mindegyikük egy elemi erővel bánik kifejezetten jól, így a különböző feladatokat más és más összeállítással érdemes megpróbálni teljesíteni. Alapvetően a stratégiai játékok műfajába tartozik, ezzel számojatok.

Verdun - augusztus 30. - PlayStation 4, Xbox One

Rövid időn belül kétszer is visszatérhetnek a konzolosok az első világháborúba: előbb a Verdunnel, majd októberben a Battlefield 1-gyel. A Blackmill Games játéka egy többjátékos FPS, melynek esetében a készítők a realizmusra törekedtek. Négy különböző játékmód áll rendelkezésre (három kompetitív és egy kooperatív), némelyikben a taktikázásé a hangsúly, másokban az akció.

GOD Eater 2 Rage Burst - augusztus 30. - PC, PlayStation 4, PlayStation Vita

Ehavi JRPG-nk a GOD Eater 2 Rage Burst, amiben nem nagyon meglepő módon hatalmas szörnyeket kell kaszabolni. Az alábbi videó segíthet eldönteni, nektek való-e.

The Turing Test - augusztus 30. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Jupiter első holdján eltűnik egy teljes csapat. Ava Turingot, az általunk irányított űrmérnököt küldik, hogy utánajárjon az esetnek, és kiderítse, hol vannak kollégái. A The Turing Testben fejtörők megoldásával juthatunk előre, miközben mindenféle összeesküvések derülnek ki.

Hatsune Miku: Project DIVA X - augusztus 30. - PlayStation 4, PlayStation Vita

Ritmusjáték is jön Japánból a hónapban. 30 dalt játszhatunk el (plusz a Ievan Polkkát, amit bizonyára sokan ismertek), melyekhez küldetések is kötődnek a Live Quest módban. 

Tahira: Echoes of the Astral Empire - augusztus 31. - PC, Mac, Linux

A hónap utolsó napjára egy a Kickstarter segítségével elkészülő taktikai szerepjáték jut, amiben Tahira hercegnő szerepében vezethetjük át embereinket a játék világán. A játékmenetre a Fire Emblem és az XCOM, a pályák kialakítására a Starcraft 2, a megjelenítésre pedig a The Banner Saga volt hatással.

2016. szeptemberi játékmegjelenések

Metroid Prime: Federation Force - szeptember 2. - Nintendo 3DS

Nascar Heat Evolution - szeptember 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

BioShock: The Collection - szeptember 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Pro Evolution Soccer 2017 - szeptember 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One

NBA 2K17 - szeptember 16. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One [Előrendelés]

ReCore - szeptember 18. - PC, Xbox One [Előrendelés]

Destiny: Rise of Iron - szeptember 20. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Cossacks 3 - szeptember 20. - PC, Mac, Linux

Forza Horizon 3 - szeptember 27. - PC, Xbox One [Előrendelés]

Shantae: Half-Genie Hero - szeptember 27. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, PlayStation Vita

Valhalla Hills - szeptember 28. - PlayStation 4, Xbox One

FIFA 17 - szeptember 29. - PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One [Előrendelés]

Yesterday Origins - szeptember 29. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Final Fantasy XV - szeptember 30. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

XCOM 2 - szeptember 30. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Platformok: Android iOS Nintendo 3DS Nintendo Wii U PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)