Hirdetés

Aukcióra viszik az Assassin's Creed III nagyon limitált kiadását

|

A Ubisoft Australia összerakott egy csinos kis csomagot, amit aukcióra fognak bocsájtani, és ennek bevételét egy jótékonysági szervezet kapja meg.

Hirdetés

Az aukció több mint valószínű, hogy sikeres lesz, egy vérbeli rajongó valószínűleg dollárezreket is adna érte.

A csupán "nagyon limitált, nagyon különleges" kiadás néven emlegetett csomagban megtalálható minden, amit a PlayStation 3-as vagy Xbox 360-as Freedom Editionbe tuszkoltak, ezen felül pedig egy hátizsákot, a PS Vitás Assassin's Creed: Liberationt, egy Tomahawk alakú pendrive-ot, egy fém képeslapot, egy jegyzetfüzetet, egy övcsatot, egy karkötőt, ólomfigurákat, egy felvasalható emblémát, egy 24cm-es Connor figurát, két kulcstartót és egy rakat digitális tartalmat is tartalmaz, mindezt egy csinos kis ládában. Az aukció nyolc licit után 195.00 ausztrál dollárnál jár, de reméljük, hogy a Sydney Children's Hospital ennél többet kap. Összesen nyolc darabot kívánnak eladni a packból, amiket bizonyos időközönként pakolnak majd fel az eBay-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)