Hirdetés

Ausztrália betiltotta az új football játékot

|

Eddig az EU és azon belül is a német fellépésről lehetett hallani, ha erőszakos játékokról volt szó, ám a Midway most az Ausztrál döntéshozókkal kell, hogy megmérkőzzön.

Hirdetés

Ausztrália nemet mondott a Blitz: The League játékra, ami Xbox 360 konzolra jelent volna meg február 22-én. A Midway új amerikai football programja a játékban használt új elem, a drogok használata miatt bukott meg az Australia's Office of Film and Literature Classification (OFLC) tesztjén, akik 2007 eleje óta vizsgálják a hamarosan megjelenő játékokat és ha kell, betiltják őket. A játékkban egyébként a legális és illegális drogok használatával pozitív, illetve negatív irányban is lehet segíteni a játékosokat és ez nem tetszett a szervezetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)