Hirdetés

Autóbalesetben elhunyt a Company of Heroes vezető tervezője

|

Brian R. Wood kulcsszerepet játszott a Company of Heroes megszületésében. 33 éves volt.

Hirdetés

Péntek este Seattle északi részén autóbalesetben elhunyt Brian R. Wood, a teljes Company of Heroes sorozat, így a most készülő Company of Heroes Online vezető tervezője, a Relic Entertainment oszlopos tagja.


Wood egy Subaru Outback volánja mögött frontálisan ütközött egy Chevy Blazerrel, amit a 21 éves nő, Jordyn B. Weichert vezetett, állítólag kábítószer hatása alatt.  A hölgy vezetés közben próbálta levenni pulóverét, és ekkor történt a tragédia. A Chevy-ben két férfi utas hunyt el, a sofőr és egy másik nő pedig megsérült. Brian R. Wood 33 éves volt, és hat hónapos terhes feleségét hagyta maga után, aki szintén az autóban tartózkodott a szerencsétlenség idején. Ő kórházban van, állapota stabil. Szomorú részvétünk a családnak, a stúdiónak és minden embernek, akik szerették Wood játékait!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)