Hirdetés

Just Cause 3 - zseniális, amit a játék fizikai motorja művel

|

Technikailag hagy maga után némi kívánnivalót a Just Cause 3, de azért szerencsére nem mindig frusztrálóak a hibák.

Hirdetés

A Just Cause-sorozat valami felháborítóan szórakoztató tud lenni az őrületes fizikájával és a robbanások végtelen sorozatával, viszont nem mindig olyan dolgok nevettetnek meg minket, amik teljesen szándékosan kerültek a játékba. A Just Cause 3-mal kapcsolatban az egyik leggyakoribb visszajelzés, hogy tele van technikai problémákkal, ami alapvetően nem jó hír, de néha azért elég vicces jeleneteket produkálnak a különféle bugok és a játék sajátosságai.

Egy ilyen játékban kulcsfontosságú, hogy a fizika remekül működjön, hiszen gyakorlatilag a szórakozás teljes egészében erre épül rá. Ez alapvetően itt is jól működik, viszont a Just Cause 3-nak sikerült egy kicsit még ferdítenie is a fizika törvényein, természetesen kizárólag a felhőtlen móka érdekében. Nézzünk is meg néhány példát, hogy mennyire tönkre mehet minden, miközben népszerűsítjük a demokráciát Mediciben.

Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)