Hirdetés

Mad Max - 20 percnyi gameplay érkezett

|

Ebből az új Mad Max gameplay videóból most egy kicsit jobban megnézhetjük, hogy hogyan is telnek Max mindennapjai a pusztaságban.

Hirdetés

Korábbi trailereken már láttuk, hogy nagyjából miről fog majd szólni az Avalanche Studios készülő Mad Max játéka, illetve abból is ízelítőt kaptunk, hogy milyen elborult karakterekkel találkozunk majd szembe, de az IGN.com jóvoltából most ügyesen összevágott trailerek helyett végre egy kis gameplay-t láthatunk.

A videóban a játék producere, John Fuller vezet végig minket azon, hogy milyenek is Max hétköznapjai a Pusztaságban, bemutatva egy nyitott játékokból már ismerős ötletet: főhősünknek magaslatokat kell keresnie, hogy feltérképezhesse a környezetetét. Emellett a menő belső nézetű autózásba is belepillanthatunk, ami nem túl praktikus, de tényleg nagyon jól néz ki.

Ami a videóból és az eddigiekből nem jön át a játékot illetően az az, hogy vajon az Avalanche alkotása mennyire fogja azokat a nemi egyenlőtlenségeket boncolgató kérdéseket belevinni a játékba, amelyek a Mad Max: A harag útjában kulcsfontosságúnak bizonyultak. Fuller szerint legalább egy női szereplő lesz majd, aki kisegíti Maxet a bajban, habár Pink Eye nem az a figura, akit az elrabolt hercegnő szerepében el tudnánk képzelni. Majd meglátjuk.

A Mad Max megjelenés szereptember 1-é n várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)