Avatar - Demó letöltés, most

|

Nem a megszokott gamer és fájlletöltő szájtokról, hanem egy szokatlan helyről tölthető akár már most az Avatar PC-s demója

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Az Ubisoft a német Coca-Cola berkeibe tartozó Coke Zero honlapján nem kevés marketingmaszlaggal körítve elérhetővé tette a James Cameron által egyengetett Avatar: The Game PC-s demóját, reméljük nem véletlenül.


Az 1,6 gigát felemésztő csomagban a Na'vi fajjal szállhatunk szembe a csúf emberi megszállókkal, s talán lehetőség nyílik megcsodálni a készítők és maga Cameron által már annyit dicsért Stereoscopic 3D technológiát. (Írjátok a kommentbe, ha találtatok ilyen opciót!) Az Avatar: The Game a film előzményeit meséli el, és mindkettőnek a hivatalos megjelenése decemberre várható. Német oldalról az angol nyelvű Avatar demó letöltésért erre fáradjatok! Gépigényt itt találtok.

 

További helyek:

Worthplaying (thx janika1972)

Filefront (thx janika1972)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!