Hirdetés

Avatar - HD Trailer

|

Igencsak látványos trailer érkezett James Cameron új filmjéről.

Hirdetés

Kisebb nagyobb videócsákat már láthattunk James Cameron legújabb alkotása ügyében, de végre megérkezett az eslő, hivatalos, és nem mellékesen elég hosszú trailer. Szemfüles nézők menten a film érkezésének dátumát is észlelhetik, ez pedig azt jelenti, hogy az Avatar: The Game megjelenése sincs messze.

A trailer ugyan HD, de sajnos messze nem elég hosszú. Igaz, az előzetesek inkább csak nyálcsorgatás, és hergelés céljából készülnek, de akkor is. Ennek ellenére ütős darab a kicsike, és ha a film hozza a formáját - amire Cameron azért garancia - akkor már csak a játéknak kell bizonyítania. Erre már kisebb az esély, de hátha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)