Hirdetés

Avatar játékot készítenek a Division fejlesztői

|

A Ubisoft bejelentette, hogy ismét együttműködnek a Lightstorm Entertainmenttel, hogy játékformában dolgozzák fel James Cameron filmjének világát.

Hirdetés

Ugyan még mindig csak egy film jelent meg az Avatar szériában, a Disney látszólag kifejezetten fontosnak tartja és hajlandó pénzt is áldozni az IP-re. A 2009-es Avatar: The Game után pedig játékformában is ismét Pandorára látogathatunk majd.

James Cameron cége, a Lighstorm Entertainment pedig nem is akármilyen partnerrel vág neki az Avatar képernyőkre való átültetésének. Nemrég a Ubisofttal közösen jelentették be (akik a 2009-es játék kiadói is voltak), hogy közös játékon dolgoznak PC-re és konzolokra. A francia kiadó rengeteg stúdiójából egész pontosan a svéd Massive Entertainment kapta a projektet, akiknek a Tom Clancy's The Division fejlesztése mellett valószínűleg nem kis falatot jelent majd ez a projekt.

A csapatra valószínűleg a már meglévő, lenyűgöző látványvilágot biztosító technológia, a Snowdrop motor miatt esett a választás, ugyanis ezt használják az Avatar játékhoz is. A készülő feldolgozással kapcsolatban egyelőre szinte semmilyen részletet nem ismerünk, az első, zárt ajtók mögött bemutatott videóban csak annyit mondtak a Massive munkatársai, hogy "felfedezhetjük majd Pandora világát". Ez alapján elég valószínű, hogy egy open world játék készül, de a nagyközönségnek szánt bejelentésig ebben sem igazán lehetünk biztosak.

Mit szóltok a bejelentéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)