Hirdetés

Újabb videojáték készül az Avatar alapján?

|

A 20th Century Fox bejegyeztetett egy új védjegyet, ami alapján úgy tűnik, még egy játék érkezik James Cameron mozija mellé.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Ubisoft egy Avatar projekten dolgozik, amiről még nem igazán derült ki semmilyen érdekes részlet. Viszont könnyen lehet, hogy a francia csapat alkotása mellett érkezik még egy, ami a népszerű filmen alapul.

Hirdetés

A 20th Century Fox nemrég levédette az Avatar: Pandora Rising nevet, de ami ennél is érdekesebb, hogy a védjegy egy videojátékhoz kapcsolódik. Ez alapján elképzelhető, hogy valamikor a közeljövőben kapunk egy vadonatúj Avatar játékot, de akár az is lehet, hogy a Ubisoft címének lesz ez a neve. Sőt, a mai trendek alapján az sem teljesen kizárt, hogy egy mobilos alkotás bújik meg a név mögött.

Ti milyen Avatar játéknak örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)