Hirdetés

Glyph - már előrendelhető a VR házimozi

|

Előrendelhető a Glyph a "házimozi a fejeden" projekt. Ősszel már menet közben is mozizhatunk majd.

Hirdetés

Még tavaly januárban érkezett a hír, hogy sikeres volt az Avegant nevű cég VR eszközének közösségi kalapozása (végül 1.5 millió dollár jött össze rá), vagyis gondtalanul megvalósulhat a virtuális valóságot és mozizási élményt is keverő fejhallgató, a Glyph. Már azt is tudjuk, hogy nagyjából mikor számíthatunk rá.

A Glyph-et kedvünkre alkalmazhatjuk virtuális valóság szimulátornak, fejhallgatónak vagy akár mindkettőnek egyszerre, köszönhetően annak, hogy háromdimenziós képekkel bombázza a retinánkat és ezt képes tulajdonképpen bármilyen eszközzel megtenni. Okostelefonnal, számítógéppel és játékkonzollal is kompatibilis. Az eszköz egyúttal tartalmaz egy beépített fejmozgást követő rendszert és egy zajmentesített fejhallgatórészt is a még tökéletesebb élmény érdekében (akárcsak az Oculus Rift új prototípusa).

A Re/code jelentése szerint a Glyph publikus változata 2015 őszén jelenik meg, viszont már előrendelhető: január 15-ig 499 dollárba (~130000 forintba) kerül, azt követően viszont már 599 dollárt (~155000 forintot) kóstál majd. Mivel az Avegant VR headsete ott lesz a héten lezajló CES 2015-ön is, valószínűleg láthatunk majd róla új anyagokat is. Ti beruháznátok rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)