Hirdetés

Bosszúállók - ezért nincs még játék belőle

|

Komoly oka van annak, hogy a The Avengers játék egyelőre még várat magára.

Hirdetés

Változások jönnek a képregényes filmek alapján készült videojátékok kategóriájában, ugyanis a Marvel végre belátta, hogy az emberek hosszútávon nem érik be gagyikkal.

A TQ Jeffersonnal készített interjúból mi is szemezgettünk, de később magyarázatot kaptunk arra is, hogy miért nincs még The Avengers játék. „A Bosszúállók játék majd akkor jön, ha megtaláljuk a megfelelő partnert, akinek jó elképzelései vannak, és van ideje és szándéka egy erős, versenyképes triple-A játékot készíteni.” - nyilatkozta az IGN-nek. A Marvel azt várja el, hogy a játék szórakoztató legyen, hűen adja át hangulatot, és a sztori se hagyjon kívánnivalót maga után, és ha ezek bármelyike nem teljesül, nem írják alá a szerződést. Az mindenképpen pozitvum, hogy nem erőltették egy Bosszúállók játék kipréselését az első filmmel egyidőben.

A legújabb Marvel játék, a The Amazing Spider-Man 2 egyelőre úgy tűnik, nem váltotta be a reményeket, tesztünket hamarosan olvashatjátok itt, a GSO-n és a következő GameStar magazinban is. Nem lennénk meglepve, ha a Marvel szakítana a Beenox-szal, akármilyen élvezhető is volt némelyik Pókember játék.

Szerintetek milyennek kell lennie a Bosszúállók játéknak? Ugye velünk együtt jöttök tüntetni, ha nem lesz benne co-op?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)