Hirdetés

Fedezék alapú shooter lesz a Bosszúállók játék?

|

Elképzelhető, hogy nem a hősöket, hanem a S.H.I.E.L.D. ügynökeit irányítjuk majd a Crystal Dynamics és a Square Enix Avengers játékában.

Hirdetés

Rengeteg játék készül a Square Enix felügyelete alatt. A sok-sok japán cím mellett valószínűleg a Shadow of the Tomb Raider is alakulgat, illetve több Bosszúállók-projektet megszellőztettek már korábban.

Hirdetés

A Crystal Dynamics ezekhez keres most embereket, az álláshirdetések pedig egy kicsit közelebb juttatnak minket ahhoz, milyen játékokra számíthatunk. Az egyik pozíció a combat systems designeré, akinek egy fedezék alapú TPS akciójáték harcrendszerének kidolgozásában kell szerepet vállalnia. A Bosszúállók tagjai közül azért kevesen bújnak fedezékbe, ezért elképzelhető, hogy nem is őket irányítjuk, hanem vagy új szuperhősöket, vagy ügynököket. Érdekes elképzelés, és attól, hogy nem feltétlenül ez az, amire a legtöbben vágynak, még lehet belőle valami.

A CD honlapján található egy másik hirdetés is, ami egy leendő lead level designernek szól. Ő nyilván a pályák kidolgozásában segít majd, kidolgozni az egyensúlyt és a többjátékos módok közösségi elemeit.

Szerintetek milyen játékot készít a Tomb Raiderek csapata? Milyen Bosszúállók játékot látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)