Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - túl sokat árult el az egyik poszter?

|

Egy frissen elcsípett tokiói plakát borzolta fel a kedélyeket.

Hirdetés

Egyre csak közeledünk a Bosszúállók gigászi végjátékához, a fokozódó találgatásokra pedig most épp egy friss nemzetközi plakát tett rá egy lapáttal.

Hirdetés

Szinte másról sem szól jelenleg a filmvilág, mint a Bosszúállók: Végjáték közelgő premierjéről, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen hamarosan pont kerülhet a durván 10 éve tartó nagy marveles utazás végére. A héten kaptunk már egy egyperces promóciós videót, ahol egy csomó új jelenetettel kényeztettek el minket. Most pedig egy frissen közzétett tokiói plakát lehet, hogy a kelleténél még egy picit többet is elárult a Bosszúállók sorsáról.

A Sindzsuku pályaudvaron jelent meg a látványos plakát ami ugyan a szokásos promóciós képek egyikét használja fel, de az arra írt szövegeket még nem láthattuk a Marvel anyagain:

Az első felirat egy kifejezetten szellemes statisztika, amin ez áll: A valószínűsége annak, hogy megtalálod a lelki társad a Sindzsuku pályaudvaron: 1 a 80 000-hez. A valószínűsége annak, hogy a Bosszúállók fordítani tudnak helyzetükön: 1 a 14 000 605-höz. Ez egyértelműen Doktor Strange a Végtelen háborúban elhangzott "jóslatára" reflektál, ahol is egyetlen pozitív végkimenetelt látott a háborúra nézve - mindezt egy megmosolyogtató összehasonlítással idézik fel a marketingesek. A következő felirat pedig ezt mondja: A legerősebb egy ellentámadással vág vissza. Nos, valószínűleg ezt nem kell különösebben magyarázni.

Az igazán komoly hangvételű szegmenst pedig közvetlenül a Bosszúállók "csapatképe" alatt olvashatjuk:

A Bosszúállóknak leáldozott. Egy új remény érdekében.

Ismerjük már a Marvelt, remekül tudnak titkot tartani, így csak találgatni tudunk, hogy valójában mit is sugall a szöveg, de az egyértelmű, hogy komoly változásokra számíthatunk a Marvel filmes univerzumában. Az angol fordítás így szól: The Avengers will end. In a sake of a new hope. Értelmezhetjük mindezt a csapat részleges, vagy akár teljes feloszlásaként is, de az sem kizárt, hogy az út valóban a Bosszúállók halálával érhet véget - ha csak ideiglenesen is. Ezzel együtt a plakáton olvasható szöveg egy új reménnyel is kecsegtet, ami akár a hősök egy megújult formációjára, vagy valami olyan eljövetelére utalhat, amire jelenleg még a legelkötelezettebb rajongók sem számítanának.

Persze, lehet, hogy kicsit drasztikusak a fentebb írt lehetőségek, és valójában mindössze egy hangzatos marketingszövegről van szó. Ám az is biztos, hogy a jelenleg ismert Marvel moziverzum garantáltan változni fog, és szükség lesz egy új lendületre (vagy reményre?). Mindenesetre már csak április 25-ig, a premier napjáig kell valahogy kibírnunk, hogy aztán végre mindenre fény derüljön.

Ti mit gondoltok, milyen sors vár a Bosszúállókra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)