Hirdetés

Avengers játékot készít a Ubisoft?

|

Egy doménbejegyzés alapján valószínűsíthető, hogy a Ubisoft készít játékot a Marvel sikerfilmjéhez.

Hirdetés

A Ubisoft és a Marvel a közelmúltban közösen jegyeztette be az AvengersBattleForEarth.com domaint, ami arra utal, hogy a két cég együtt készül valamire.



Talán egy The Avangers: Battle for Earth címre keresztelt játékra? Roppant valószínű, és tekintve, hogy a Sega mit hozott ki az elmúlt évek során a Hulk, Iron Man, Thor és Avengers franchise-okból, mind a Marvel, mind a képregényeket kedvelő játékosok jobban járnak, ha a Ubisofthoz (vagy bármelyik másik kiadóhoz) kerülnek a jogok.



Reméljük, hogy ők már élnek a lehetőséggel, és nem lélektelen filmadaptációkkal szúrják ki a szemünket, hanem példát vesznek a Warner és a Rocksteady bőregeréről.
Bár már azzal is nyerünk, ha olyan szórakoztató lesz, mint maga a film (kritika).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)