Hirdetés

Bosszúállók játékon dolgoznak a Tomb Raider és a Deus Ex fejlesztőcsapatai

|

A Square Enix és a Marvel megbízásából a Crystal Dynamics, valamint az Eidos Montréal közös erővel készít egy Avengers játékot.

Hirdetés

Mindig jó látni, ha nem az Activision kezében van egy szuperhősös játék sorsa. A Marvel a Square Enixszel kötött megállapodást, melynek keretében több, a Marvel licenceire épülő játékot kapunk a következő években.

Az elsőről annyit tudni, hogy a Bosszúállók állnak a középpontjában, és a Crystal Dynamics, valamint az Eidos Montréal dolgozik rajta (az is lehet, hogy két külön projektről van szó). Előbbi a Tomb Raider sorozatért felelős, utóbbi pedig a Deus Ex játékokat csinálta az elmúlt években, úgyhogy mindkét stúdió letett már valami minőségit az asztalra (nem is egyszer). Egy rövid teasert kaptunk a bejelentés mellé, további részletek csak 2018 folyamán jönnek.

Közben a Telltale Games A galaxis őrzői, az Insomniac Games pedig a Pókember licenc felhasználásával készít játékot. Izgalmas idők jönnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)